Jdi na obsah Jdi na menu

Arabská specialita s fazolemi

4. 8. 2020

Arabská specialita s fazolemi

4 porce


 

1 cuketa

1 lilek bakladžán

250g předvařených fazolí (červených nebo bílých)

1 smetana na šlehání

1 rajčatový protlak ( bio z nakrájených spařených rajčat ne ten hustý v plechovce)

sůl, thajské curry

slunečnicový olej


 

  • cuketu a lilek nakrájet na kolečka

  • do hlubokého pekáče nebo keramické mísy nalít olej, pak postupně řadit na sebe vrstvy lilku, cuket, fazolí, raj, protlaku, osolit, pak lilku, cuket, raj. protlaku a osolit

  • ve sklenici zamíchat smetanu, curry a poslední špetku soli a zalít touto směsí navrstvenou zeleninu, péct při 220°C 25-30 minut

  • podávat se světlým pečivem

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář