Kus-kus s provensálskými bylinkami
2 porce
1 mrkev
1 stroužek česneku
¼ malé cukety
3 žampióny
¼ papriky
½ raj.protlaku
2 hrsti čerstvého baby špenátu
½ hrsti červené čočky
150-180g kus-kusu
sůl, olivový olej, provensálské bylinky
100g sýru typu čedar nebo eidam
-
mrkev nakrájet na silná čtvrt kolečka, stroužek na krájet na plátky, cuketu, žampióny a papriku na drobné kousky
-
česnek a mrkev krátce osmahnout na oleji, přidat žampióny, papriku a 100-150ml vody, zamíchat, přidat raj.protlak, cuketu, červenou čočku a špenát, opět promíchat a nechat cca 15 minut dusit
-
mezitím zalít kus-kus vroucí vodou tak, že voda převyšuje hladinu kus-kusu o několik milimetrů, přikrýt nádobu pokličkou nebo talířem a nechat 15-20 minut bobtnat
-
po 15 minut dušení přidat k zeleninové směsi sůl a provensálské bylinky a nechat dusit až do zhoustnutí směsi
-
sýr nakrájet na kostky nebo obdélníky o velikosti 1-2cm
-
zcedit kus-kus od zbytku vody a rozdělit do talířů, polít zeleninovou směsí a obložit kostičkami sýra
Komentáře
Přehled komentářů
you are actually a just right webmaster. The web site loading speed is incredible. It sort of feels that you are doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you've performed a magnificent activity in this subject!
fantastic info
(Robertric, 14. 2. 2024 9:43)
I am not sure where you’re getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more.
Thanks for fantastic info I was looking for this information for my mission.
excellent information 2024
(BryanBok, 23. 1. 2024 23:49)Thanks for magnificent information. What trips can you recommend in 2024? Astro tourism, eco diving, home swapping, train stations are the new food destinations,sports tourism, coolcationing, gig tripping, private group travel?
Test, just a XRumer 23 StrongAI test!
(roseon, 29. 6. 2024 22:29)