Jdi na obsah Jdi na menu

Pilaf z cizrny

9. 8. 2020

 

3 porce


 

100g předvařené cizrny

½ bal. černých oliv

200g bulguru

1 velká mrkev

½ menšího lilku bakladžán

2 hlívy ústřičné

1 malý raj. protlak

2 stroužky česneku

sůl, sušená petržel, kurkuma, olivový olej


 

  • nakrájenou mrkev osmahneme na oleji spolu s česnekem nakrájeným na plátky a kurkumou, přidat nakrájenou hlívu, osmahnout a podlít 500ml vody, přidat bulgur, cizrnu, olivy a lilek nakrájený na kolečka

  • dodat raj. protlak, sůl, petržel, promíchat a přidat další 500ml vody

  • péct cca 20 minut v troubě

  • podávat s okurkovo-mrkvovým salátem

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jitka - Skvělá inspirace

7. 9. 2020 20:47

Díky za zajímavý výživný recept. :-)