Jdi na obsah Jdi na menu

Pilaf z cizrny

9. 8. 2020

 

3 porce


 

100g předvařené cizrny

½ bal. černých oliv

200g bulguru

1 velká mrkev

½ menšího lilku bakladžán

2 hlívy ústřičné

1 malý raj. protlak

2 stroužky česneku

sůl, sušená petržel, kurkuma, olivový olej


 

  • nakrájenou mrkev osmahneme na oleji spolu s česnekem nakrájeným na plátky a kurkumou, přidat nakrájenou hlívu, osmahnout a podlít 500ml vody, přidat bulgur, cizrnu, olivy a lilek nakrájený na kolečka

  • dodat raj. protlak, sůl, petržel, promíchat a přidat další 500ml vody

  • péct cca 20 minut v troubě

  • podávat s okurkovo-mrkvovým salátem

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

CharlesViz - howdy-do

9. 9. 2021 13:23

“I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling during to where I sat. “Designation’s Bao.” He stated it exuberantly, as if word of his exploits were shared aside settlers around assorted a ‚lan in Aeternum.


He waved to a unanimated keg beside us, and I returned his indication with a nod. He filled a eyeglasses and slid it to me across the stained red wood of the bar before continuing.


“As a betting chains, I’d be willing to wager a fair speck of coin you’re in Ebonscale Reach for more than the swig and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my hip to the bend slung across my back.


https://images.google.co.vi/url?q=https://renewworld.ru/

Jitka - Skvělá inspirace

7. 9. 2020 20:47

Díky za zajímavý výživný recept. :-)