Jdi na obsah Jdi na menu

Špagety s černými olivami

6. 8. 2020

 

2 porce


 

½ balení špaget

6-8 rajčat

1 stroužek česneku

1 malé balení černých oliv (85-100g)

200g předvařených fazolí

50g čedaru

olivový olej, sůl, oregano


 

  • stroužek česneku nakrájet na plátky a orestovat na olivovém oleji, přidat nakrájená rajčata a přepůlené olivy, zamíchat, mírně osolit a podlít 80-100ml vody, následně dusit cca 10 minut

  • mezitím dát vařit vodu na špagety, po dosažení varu osolit a omastit kapkou oleje, přidat špagety a vařit

  • do omáčky přidat předvařené fazole, dokořenit oregánem, případně dosolit a dusit dalších 5-10 minut do zhoustnutí

  • nastrouhat čedar, přecedit špagety, rozdělit na talíře a zamíchat do nich omáčku, posypat čedarem

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář