Vegetariánská musaka
3 porce
6 větších brambor
2 vejce
½ hlávky brokolice
2 větší svazky hlívy ústřičné
1 střední cibule
200ml mléka
½ čaj. lž. provensálských bylinek
sůl, slunečnicový olej, 200ml vody
- brambory oloupat a nakrájet na kostičky, cibuli, hlívu a brokolici na středně velké kousky, pekáč vložit na plotnu a podlít olejem, troubu předehřát na 240°C
- zeleninu vložit do pekáče a za stálého míchání prosmahnout, následně podlít vodou, osolit a přidat provensálské bylinky, zamíchat a vložit do trouby na cca 15 minut
- mezitím do mléka přidat obě vejce a co nejlépe promíchat, vyndat pekáč, zalít směsí z mléka a nechat dalších 5 minut dopéct
- podávat jako francouzské brambory
Komentáře
Přehled komentářů
“I haven’t seen you in these parts,” the barkeep said, sidling over and above to where I sat. “Designation’s Bao.” He stated it exuberantly, as if low-down of his exploits were shared by means of settlers about assorted a ‚lan in Aeternum.
He waved to a expressionless butt apart from us, and I returned his gesture with a nod. He filled a glass and slid it to me across the stained red wood of the bar first continuing.
“As a betting fellow, I’d be delighted to wager a fair portion of invent you’re in Ebonscale Reach for more than the swig and sights,” he said, eyes glancing from the sword sheathed on my cool to the capitulate slung across my back.
https://images.google.hn/url?q=https://renewworld.ru/data-vyhoda-new-world/
howdy
(CharlesViz, 6. 9. 2021 19:18)